ZELF EEN MAGAZINE UITGEVEN

Om jezelf te onderscheiden als expert en jouw doelgroep te overtuigen van jouw autoriteit in jouw vakgebied, is het belangrijk om op te vallen. Dat kan uitstekend met een magazine laten maken. Veel concurrenten zijn actief op sociale media en delen hun kennis via blogs, dus het is verstandig om dit ook te doen. Echter, door een stapje verder te gaan en te laten zien dat je meer te bieden hebt dan de basis, toon je aan dat je diepgaande kennis hebt.

Een eigen magazine biedt een uniek platform om jouw doelgroep op een uitgebreide en boeiende manier te bereiken. Als ondernemer of bedrijf beschik je over waardevolle kennis en ervaring die jou uniek maken. Hoewel je dit als vanzelfsprekend beschouwt, kan het voor anderen een eyeopener zijn.

De content kan je zelf organiseren of wij kunnen dat voor je regelen. We beschikken over een netwerk van professionals die de teksten, beelden, overige acties en ook externe adverteerders bij de projecten kunnen betrekken. Zo kan je eigen reclame ook een direct winstgevend product worden.

Ook een eigen brochure of folder kunnen we verzorgen. Van idee tot eindproduct kunnen we dat voor je realiseren. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Een eigen magazine laten maken

Ook jij kan een magazine laten maken