ZICHTBAARHEID IN EEN TIJDSCHRIFT, VAKBLAD OF MAGAZINE MET JE BEDRIJF?

Adverteren in een magazine of printmedia blijft een effectief middel om je doelgroep te bereiken en je boodschap over te brengen. Terwijl kranten vaak snel worden weggegooid, hebben tijdschriften, vakbladen en magazines een langere levensduur en kunnen zelfs maandenlang in wachtkamers worden gelezen, wat gunstig is voor jouw advertentie.

Deze publicaties bieden ook diepgaande en gespecialiseerde inhoud. Met een diversiteit aan onderwerpen kun je jouw advertenties plaatsen in tijdschriften, vakbladen of magazines die perfect aansluiten bij jouw doelgroep en branche. Dit zorgt voor een gerichter bereik en vergroot de kans dat potentiële klanten jouw advertentie opmerken.

Heb je al een huisstijl? Geen probleem, we integreren deze in het advertentieontwerp. Heb je nog geen huisstijl? Geen zorgen, we zorgen ervoor dat de advertentie naadloos aansluit bij jouw merk.

  • Een advertentie laten opmaken voor een tijdschrift, vakblad of magazine, kan al vanaf € 45,-

  • Onze prijzen zijn incl. twee correctieronde, met een optie voor extra correctierondes tegen € 15,- per keer

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Bootspat Media - Magazine & Vakbladen

Advertentie laten maken

Bootspat Media biedt de mogelijkheid om jouw advertentie op te laten maken.

Vul het contactformulier in via onderstaande knop met de details van de tijdschrift, vakblad of magazine waarin je wilt adverteren en het gewenste formaat (breedte x hoogte in millimeters).

Bij het ontwerpen van een advertentie met een afbeelding is de kwaliteit van de afbeelding essentieel. Zorg ervoor dat de afbeelding niet te klein is voor het advertentieformaat. Losse onderdelen voor de advertentie kun je mailen naar studio@bootspat.nl.

Adverteren in een magazine, tijdschrift of vakblad?

Mediahuis biedt een breed scala aan mooie merken, zoals VROUW, PRIVE, AUTOVISIE. Ontdek de mogelijkheden en tarieven, via èèn centraal loket.

Adverteren in een magazine kan verschillende voordelen bieden voor bedrijven en merken

Gerichte doelgroep

Lange houd­baar­heid

Hoge kwaliteit

Visuele impact

Geconcen­treer­de aandacht

Adverteren in een magazine kan verschillende voordelen bieden voor bedrijven en merken. Vijf voordelen:

  1. Gerichte doelgroep: Magazines hebben vaak een specifieke doelgroep op basis van hun thema’s, zoals mode, technologie, gezondheid of lifestyle. Dit stelt adverteerders in staat om hun boodschap te richten op een goed gedefinieerde en geïnteresseerde lezersgroep.
  2. Langere houdbaarheid: Magazines hebben een langere levensduur in vergelijking met kranten of online content. Ze worden vaak bewaard en herhaaldelijk gelezen, wat betekent dat advertenties langer zichtbaar blijven en meerdere keren bekeken kunnen worden.
  3. Hoge geloofwaardigheid en kwaliteit: Lezers zien magazines vaak als betrouwbare en gezaghebbende bronnen van informatie. Dit imago straalt ook af op de advertenties die erin staan, waardoor adverteerders kunnen profiteren van de hogere geloofwaardigheid en kwaliteitsassociaties.
  4. Visuele impact: Magazines bieden hoge resolutie en kleurrijke afdrukken, wat resulteert in aantrekkelijke en opvallende advertenties. De visuele kwaliteit van magazineadvertenties kan een sterke impact hebben en de aandacht van de lezers trekken.
  5. Geconcentreerde aandacht: In tegenstelling tot digitale advertenties, waar gebruikers vaak afgeleid worden door meerdere tabs of meldingen, lezen mensen magazines meestal in een meer geconcentreerde en ontspannende omgeving. Dit verhoogt de kans dat ze de advertenties daadwerkelijk opmerken en overwegen.