iedereen merkt je op met BUITENRECLAME

Buitenreclame is een effectieve manier om de aandacht van een groot publiek te trekken. Het is goed zichtbaar voor mensen die onderweg zijn, zoals voetgangers en automobilisten, waardoor het kan bijdragen aan het vergroten van de bekendheid van een merk of product en het stimuleren van de verkoop. Ons doel is om buitenreclame toegankelijk te maken voor iedereen, van lokale ondernemers zoals bakkers en woonwinkels tot autobedrijven en supermarkten, zodat iedereen kan opvallen met buitenreclame.

Het unieke van buitenreclame is dat het niet genegeerd kan worden en voorbijgangers er niet omheen kunnen. Of het nu gaat om reclamemasten op drukke locaties, driehoeksborden in stadscentra of abri’s bij bushaltes, buitenreclame is een krachtig middel om jouw boodschap over te brengen.

Opvallen met buitenreclame

EEN UNIEK ONTWERP VOOR EEN RECLAMEPOSTER LATEN MAKEN

Bootspat Media staat klaar om je volledig te ontzorgen bij het maken van een reclameposter en het verzorgen van het drukwerk. Of je nu een uniek ontwerp nodig heeft of hoogwaardig drukwerk, wij garanderen een vlekkeloze uitvoering van jouw reclamecampagne.

Nadat het ontwerp van de reclameposter gereed is, kunt je bij ons ook het drukwerk laten verzorgen. Wij zorgen ervoor dat jouw posters perfect geschikt zijn voor plaatsing op bijvoorbeeld sandwichborden bij jouw winkel, of verspreid worden op strategische locaties door het hele land. Op deze manier wordt je boodschap op een effectieve wijze gecommuniceerd naar jouw doelgroep.

Iedereen kan opvallen met buitenreclame

Ontwerp voor grootformaat poster

MET EEN KLEIN BUDGET KUN JE OOK LATEN ZIEN WIE JE BENT

Kleine bedrijven hebben soms niet het budget voor dure marketingcampagnes zoals grote bedrijven. Toch is het nog steeds mogelijk om met een klein budget veel aandacht te genereren. Dit kan eenvoudig worden bereikt door gebruik te maken van betaalbare marketingmiddelen zoals gevelreclame, spandoeken, steigerdoeken, reclamevlaggen, banners, raambelettering, stoepborden, stickers en bewegwijzering. Deze middelen zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten en kunnen voor diverse toepassingen worden ingezet.

Kortom, buitenreclame is een krachtig middel om je bedrijf te profileren, positioneren en promoten. Het biedt de kans om je te onderscheiden en op te vallen in de drukke buitenwereld, en een blijvende indruk te maken op je publiek.

Laat ons je adviseren over opvallen met buitenreclame

Buitenreclame diensten

  • Abri
  • Billboard
  • Gevelreclame
  • Raamstickers
  • Sandwichbord
  • Snelwegreclame
  • Spandoeken
  • Stoepbord
  • Vlaggen