EEN PAKKENDE ADVERTENTIE LATEN MAKEN?

Zeker voor lokale ondernemers is het heel belangrijk om de potentiële doelgroep in de buurt te bereiken. Dan is adverteren in een regionale dag- en weekbladen een perfecte methode. De krant is zeer geschikt voor aanbiedingen en acties, maar ook voor nieuws en het creëren van naamsbekendheid in je eigen regio.

Heb je al een huisstijl? Geen probleem, we integreren deze in het advertentieontwerp. Heb je nog geen huisstijl? Geen zorgen, we zorgen ervoor dat de advertentie naadloos aansluit bij jouw merk.

  • Een advertentie door ons opmaken kan al vanaf € 40,-
  • Onze prijzen zijn incl. twee correctierondes, met een optie voor extra correctierondes tegen € 15,- per keer

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Adverteren in dag- en weekbladen - Bootspat Media

Advertentie laten maken

Wil je meer informatie of adverteren in dag- en weekbladen? Bootspat Media biedt de mogelijkheid om jouw advertentie op te laten maken.

Vul het contactformulier in via onderstaande knop met de details van de krant waarin je wilt adverteren en het gewenste formaat (breedte x hoogte in millimeters).

Bij het ontwerpen van een advertentie met een afbeelding is de kwaliteit van de afbeelding essentieel. Zorg ervoor dat de afbeelding niet te klein is voor het advertentieformaat. Losse onderdelen voor de advertentie kun je mailen naar studio@bootspat.nl.

Adverteren in dag- en weekbladen?

Regionaal en lokaal adverteren? Maak eenvoudig verbinding met je klanten in je regio. Ontdek onze mogelijkheden en tarieven, via èèn centraal loket met Mediahuis.