SNEL EN EEN ACTUELE ADVERTENTIE
LATEN MAKEN?

Kranten en magazines zijn geweldig om je merk op te bouwen en te versterken maar ook voor het voeren van leuke advertentiecampagnes die gericht zijn op verkoop. Met deze bladen bereik je snel een groot publiek en adverteerders kunnen verschillende doelen bereiken. En met zoveel verschillende soorten lezers en verspreidingsgebieden is er altijd wel een krant die perfect past bij jouw doelgroep. Je kunt door ons de advertentie laten maken volgens de benodigde specificaties per uitgave.

Heb je al een huisstijl? Geen probleem, we integreren deze in het advertentieontwerp. Heb je nog geen huisstijl? Geen zorgen, we zorgen ervoor dat de advertentie naadloos aansluit bij jouw merk.

  • Een advertentie door ons laten opmaken kan al vanaf € 40,-

  • Onze prijzen zijn inclusief twee correctierondes, met een optie voor extra correctierondes tegen € 15,- per keer

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Advertentie in krant of magazine

ADVERTENTIE IN EEN MAGAZINE OF TIJDSCHRIFT LATEN ONTWERPEN

Tijdschriften en magazines hebben een lange levensduur en worden vaak gedrukt op hoogwaardig papier. Dit maakt ze ideaal voor imagocampagnes met een focus op de lange termijn.

Bootspat Media staat klaar om pakkende uiting voor jouw bedrijf te maken die de aandacht van lezers vastgrijpen en vasthouden.

Adverteren in een tijdschrift

Vijf voordelen van het professioneel laten vormgeven van je reclame-uiting

Het professioneel laten vormgeven van een advertentie biedt verschillende voordelen die de effectiviteit en impact van de advertentie aanzienlijk kunnen vergroten. De vijf voordelen:

Verhoogde aan­trekkings­­kracht
Professionele ontwerpers hebben de vaardigheden en ervaring om visueel aantrekkelijke advertenties te creëren. Ze weten hoe ze kleuren, typografie, lay-out en beelden kunnen combineren om de aandacht van de doelgroep te trekken en vast te houden.

Duidelijke boodschapcommunicatie 
Een professioneel ontworpen advertentie zorgt ervoor dat de boodschap helder en effectief wordt overgebracht. Ontwerpers weten hoe ze informatie op een logische en aantrekkelijke manier moeten presenteren, waardoor de kernboodschap beter bij de doelgroep overkomt.

Consi­stentie met merk­identiteit
Professionele ontwerpers zorgen ervoor dat de advertentie consistent is met de algehele merkidentiteit. Dit helpt bij het opbouwen en versterken van merkherkenning en vertrouwen bij de doelgroep.

Betere conversie­ratio
Een goed ontworpen advertentie kan de betrokkenheid en de conversieratio verhogen. Professionele ontwerpers weten hoe ze oproepen tot actie (CTAs) strategisch kunnen plaatsen en vormgeven om de respons van de doelgroep te maximaliseren.

Profes­sio­nele uitstra­ling
Een advertentie die er professioneel uitziet, wekt vertrouwen en geloofwaardigheid bij de doelgroep. Dit kan de perceptie van de kwaliteit van het product of de dienst die wordt geadverteerd verbeteren, waardoor de kans op positieve reacties en verkoop toeneemt.