EEN PAKKENDE ADVERTENTIE LATEN MAKEN?

Huis-aan-huis bladen spelen een belangrijke rol als het gaat om het verspreiden van lokaal en regionaal nieuws. Veel mensen genieten van het lezen van deze kranten, omdat ze nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen in hun eigen gemeente of stad en de omliggende gebieden, en omdat ze graag op de hoogte blijven van lokale aanbiedingen en evenementen. Het lezen van huis-aan-huis bladen is populair in alle lagen van de bevolking, waardoor deze kranten een groot bereik hebben tegen een betaalbare prijs in vergelijking met andere vormen van adverteren.

Heb je al een huisstijl? Geen probleem, we integreren deze in het advertentieontwerp. Heb je nog geen huisstijl? Geen zorgen, we zorgen ervoor dat de advertentie naadloos aansluit bij jouw merk.

  • Een advertentie door ons opmaken kan al vanaf € 40,-

  • Onze prijzen zijn incl. twee correctierondes, met een optie voor extra correctierondes tegen € 15,- per keer

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Adverteren in huis-aan-huis kranten

Al meer dan 30 jaar ervaring met adverteren in huis-aan-huis kranten

Advertentie laten maken voor adverteren in huis-aan-huis kranten?

Vul het contactformulier in via onderstaande knop met de details van de krant waarin je wilt adverteren en het gewenste formaat (breedte x hoogte in millimeters).

Bij het ontwerpen van een advertentie met een afbeelding is de kwaliteit van de afbeelding essentieel. Zorg ervoor dat de afbeelding niet te klein is voor het advertentieformaat. Losse onderdelen voor de advertentie kun je mailen naar studio@bootspat.nl.