SNEL EEN ACTUELE ADVERTENTIE LATEN MAKEN?

Landelijke dagbladen zijn geweldig om je merk op te bouwen en te versterken, en ook voor het voeren van leuke advertentiecampagnes die gericht zijn op verkoop. Met adverteren in landelijke dagbladen bereik je snel een groot publiek en adverteerders kunnen verschillende doelen bereiken. En met zoveel verschillende soorten lezers en verspreidingsgebieden is er altijd wel een krant die perfect past bij jouw doelgroep.

Wil je adverteren in landelijke dagbladen en heb je al een huisstijl? Geen probleem, we integreren deze in het advertentieontwerp. Heb je nog geen huisstijl? Geen zorgen, we zorgen ervoor dat de advertentie naadloos aansluit bij jouw merk.

  • Een advertentie door ons opmaken kan al vanaf € 40,-
  • Onze prijzen zijn incl. twee correctierondes, met een optie voor extra correctierondes tegen € 15,- per keer

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Adverteren in landelijke dagbladen

Wij ontzorgen bij het adverteren in landelijke dagbladen

Advertentie laten maken

Bootspat Media biedt de mogelijkheid om jouw advertentie op te laten maken.

Vul het contactformulier in via onderstaande knop met de details van de krant waarin je wilt adverteren en het gewenste formaat (breedte x hoogte in millimeters).

Bij het ontwerpen van een advertentie met een afbeelding is de kwaliteit van de afbeelding essentieel. Zorg ervoor dat de afbeelding niet te klein is voor het advertentieformaat. Losse onderdelen voor de advertentie kun je mailen naar studio@bootspat.nl.

Adverteren in landelijke dagbladen?

Advertentie plaatsen in een van de landelijk bekende mediamerken? Maak eenvoudig verbinding met hèèl Nederland. Ontdek onze mogelijkheden en tarieven, via één centraal loket met Mediahuis.