Onder­steuning en service

Flexibele hulp bij werk aan jouw website(s)

Ervaring

Meer dan 40 jaar ervaring

Oplossingsgericht

Flexibel en snel

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Wij helpen je snel en accuraat, en altijd super kwaliteit

Tijdelijk hulp nodig met je website? Heb je al een aantal projecten lopen of is je developer druk? Bootspat media kan je helpen. Snelle levering tegen een scherp tarief.

Content

Content vernieuwen of aanpassen

Onderhoud

Updates en back-ups

Development

Reparaties en aanpassingen

We hebben al vele creatieven uit de brand geholpen.

Heb je een deadline die gehaald moet worden maar uw dtp zit al helemaal vol? Neem vrijblijvend contact op. Ook als je op dit moment geen dringende hulp nodig hebt mag je informeren over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Stap 1

We reageren op kantooruren binnen 60 minuten. Wij maken een plan en een kosteninschatting. Heb je de bestanden dezelfde dag nog nodig? Dan maken we een spoedopdracht aan en zoeken de geschikte oplossing binnen ons team.

Stap 2

Aan de slag.

Als je akkoord bent met onze oplossing gaan we aan de slag. We verdelen het werk binnen ons team aan de hand van specialismen. We houden je op de hoogte van de voortgang en bewaken de kosten. Tussentijds rapporteren we en wisselen we voorbeelden uit.

Stap 3

Opleveren en support.

Na het ontvangen van een akkoord op het gedane werk leveren we de benodigde eindbestanden. Ook maken we een pakket van de bronbestanden, die je kan gebruiken voor aangepaste of nieuwe uitingen.

Neem contact op.

Bel 0229 74 53 98

of vraag een offerte aan